Со тоа што американскиот долар ја зајакна својата позиција изминатиот месец и видовме слабеење кај златниот метал, дали е време за промена на нашата надолна позиција на американскиот долар која ја додадовме во месец јануари или на нашата нагорна златна позиција недопрена од месец ноември? Брзиот одговор е НЕ, или барем не сеуште.

Прочитајте повеќе во најновиот Е-билтен на МБА ?
?е-билтен МБА