Последни блог постови

ПРЕД ОТЧУКУВАЊЕ НА ЅВОНОТО

  CEL-SCI Corp е компанија за биотехнологија, која се занимава со истражување, развој и производство на производи за имунотерапија за третман…

ПРЕД ОТЧУКУВАЊЕ НА ЅВОНОТО

04 Мај 2021 Uncategorized investadmin No comments

Прочитај повеќе

Децентрализирани финансии или DeFi- нoвиот феномен кој го зафати крипто…

DeFi е глобално движење кон отворен финансиски систем со една единствена цел, да се направат работите поправедни, потранспарентни и поискрени.…

Децентрализирани финансии или DeFi- нoвиот феномен кој го зафати крипто светот

22 Апр 2021 Uncategorized investadmin No comments

Прочитај повеќе

52 недели штедење - предизвик или неудобност

Ивана Батев, мојот јога учител, ме охрабри да почнам една медитација. Тоа што научив од неа е дека најдобро е…

52 недели штедење - предизвик или неудобност

05 Апр 2021 Uncategorized investadmin No comments

Прочитај повеќе

КАДЕ НАШИТЕ ИНВЕСТИТОРИ БАРААТ ЗАСОЛНИШТЕ ЗА НИВНИТЕ ПАРИ

Според проекциите на Министерството за финансии на РСМ, економската активност се очекува да бележи пад од 3,4% во 2020 година. Реалната…

КАДЕ НАШИТЕ ИНВЕСТИТОРИ БАРААТ ЗАСОЛНИШТЕ ЗА НИВНИТЕ ПАРИ

05 Апр 2021 Uncategorized investadmin No comments

Прочитај повеќе

Зголемувањето на приносот и импликации кај европските сектори

Порастот на приносот на обврзниците заедно со промената на глобалните водечки индикатори е во согласност со придвижување до средната фазата…

05 Апр 2021 Uncategorized investadmin No comments

Прочитај повеќе

Како техничката анализа ни помага при донесување на инвестициски решенија

Секојдневно во мојата професија среќавам колеги кои ми кажуваат дека цврсто се потпираат на фундаменаталната  анализа, внимателно ги анализираат заработките…

Како техничката анализа ни помага при донесување на инвестициски решенија

16 Мар 2021 Uncategorized investadmin No comments

Прочитај повеќе

Инвестирајте во себе и во својата иднина

Во последно време тоа што лично мене многу ме интересира е био-хакинг, наука за оптимизирање на перформасите на телото и умот…

Инвестирајте во себе и во својата иднина

15 Мар 2021 Uncategorized investadmin No comments

Прочитај повеќе

Инвестирање или штедење?

Сите се соочуваме со истата дилема. Кој е подобар избор за нашите пари, дали да ги орочиме во банка или…

Инвестирање или штедење?

05 Мар 2021 Блог investadmin No comments

Прочитај повеќе

Дали е време за корекција на цената на Амазон?

Од сите FANMAG акции (Facebook, Apple, Netflix, Microsoft, Amazon и Google), ниедна од нив не е по-атрактивна од Амазон. Откако…

Дали е време за корекција на цената на Амазон?

12 Сеп 2020 Блог Технички анализи investadmin No comments

Прочитај повеќе

БРЗА МАТЕМАТИКА

Дали знаете што е ризик од инфлација? Тоа е ризик од губење на куповната моќ на парите. Инфлацијата претставува пораст на…

БРЗА МАТЕМАТИКА

26 Авг 2020 Uncategorized investadmin No comments

Прочитај повеќе
  • 1
  • 2
  • 3

Disclaimer

Напомена:  Сите текстови, техники, графикони, анализи или резултати презентирани на страната на Инвест Поинт се само за едукативни цели. Дадените информации не треба да се толкуваат на кој било начин како препорака за купување или продавање на кој било финансиски инструмент. Секогаш треба да се консултирате со вашиот лиценциран инвестиционен советник и/или личен банкар за да ја утврдите соодветната инвестиција спред вашата финансиска состојба. Инвест Поинт и неговите соработници нема да бидат одговорни за вашите инвестициони одлуки.
Send this to a friend