Во неделата наутро, на 3-ти септември 2023 година, г-дин Wolfe Waves ги објави своите августовски резултати и ажурирања на: SMI/CAC40/DAX/DOW/SP500/NASDAQ/VIX/SOX/NOVARTIS/ROCHE/STADLER Rail/CRYPTOS , и други. 

Mr Wolfe waves објавува секој ден 7/7, во 20 земји, на 20 различни јазици. Ако сакате да видите повеќе детали и техничка анализа, можете да го следите на Tradingview секој ден, само кликнувајќи на следниот линк: https://fr.tradingview.com/u/james-samt/

Во прилог, пример за моќта на техничката анализа, анализа за BITCOIN од Џејмс објавена на Tradingview (ТВ) на 12 август 2023 година: BTC 29 418.  Целата анализа може да ја прочитате на следниот линк:  https://www.samt-org.ch/resources/blog/UBS-The-Bank-Special-MORNING-BULL

За авторот

 

Џејмс Д. Туати познат како. Г-дин Wolfe Wave е француски трговец специјализиран за фјучерси и CFD тргување, технички аналитичар и обучувач на берзи. Во стремежот да заработи за живот од тргување, тој успешно разви профитабилен метод на тргување, кој се состои од мешавина на  податоци, Ichimoku и фибоначи нивоа. 

Џејмс не само што зборува течно 5 јазици (француски, англиски, руски, шпански, арапски), туку со неговото солидно индустриско искуство (поранешен извршен директор JB aviation (Хонг Конг), поранешен претседател на глобалната групација М9 (врска PETRONAS), поранешен партнер КИНЕСКИ БИЗНИС КЛУБ (Париз), тој е и докажан глобален претприемач.

Понатаму, тој има искуство како специјалист за посредување и интерконекција за нафта и гас и воздухопловната индустрија во земјите од Блискиот Исток и Исток.