Овластени брокерски куќи во Македонија


Веб: http://www.eurohaus.com.mk Емаил s.stepanoski@eurohaus.com.mk
Адреса: бул.Св.Климент Охридски бр52-А-1/5, СкопјеВеб: http://www.investbroker.com.mk ; investbroker@investbroker.com.mk
Адреса на друштвото: ул. Истарска бр.33 влез 1 локал 4, Скопје

Брокерска куќа Иново Брокер АД Скопје

Адреса на друштвото: ул.Теодосиј Гологанов бр.60/1 (кат2), Скопје
Е-маил: office@innovobroker.com

Брокерска куќа Фершпед Брокер АД Скопје

Адреса на друштвото: ул. Македонија бр.11а, Скопје
Веб: http://www.ferspedbroker.mk Е-маил: broker@fersped.com.mk

Напишете коментар

Disclaimer

Напомена:  Сите текстови, техники, графикони, анализи или резултати презентирани на страната на Инвест Поинт се само за едукативни цели. Дадените информации не треба да се толкуваат на кој било начин како препорака за купување или продавање на кој било финансиски инструмент. Секогаш треба да се консултирате со вашиот лиценциран инвестиционен советник и/или личен банкар за да ја утврдите соодветната инвестиција спред вашата финансиска состојба. Инвест Поинт и неговите соработници нема да бидат одговорни за вашите инвестициони одлуки.
Send this to a friend