Економија

Кој победува на натрепаварот за фискален стимул?

 • Фискалната поддршка за Ковид се зголеми слично кај сите развиени економии во 2020 година. Но, американскиот план за спасување сега ги става САД значително понапред, правејќи ги лидер во глобалниот раст.

  Содржината е заштитена!

  За пристапите до останатиот дел од содржината,
  потребно е да бидете член на Инвест Поинт.
  Зачленете се бесплатно на следниот линк или
  пријавете се со вашата лозинка.