пензиски фондови

Инвестирајте во себе и во својата иднина

Во последно време тоа што лично мене многу ме интересира е био-хакинг, наука за оптимизирање на перформасите на телото и умот преку биолошки корекции. Иако на прв поглед може да ви звучи како нешто супер комплицирано, во основа претставува желба како да станете подобра верзија од себе. Разликата помеѓу био-хакерот и останатиот дел од светот кој…

Прочитај повеќе

Disclaimer

Напомена:  Сите текстови, техники, графикони, анализи или резултати презентирани на страната на Инвест Поинт се само за едукативни цели. Дадените информации не треба да се толкуваат на кој било начин како препорака за купување или продавање на кој било финансиски инструмент. Секогаш треба да се консултирате со вашиот лиценциран инвестиционен советник и/или личен банкар за да ја утврдите соодветната инвестиција спред вашата финансиска состојба. Инвест Поинт и неговите соработници нема да бидат одговорни за вашите инвестициони одлуки.
Send this to a friend