Брокерски куќи

Странски брокерски куќи

Во прилог издвојуваме три брокерски куќи кои сметаме дека го заслужуваат своето внимание. Изборот на брокерските куќи е направен според неколку критериуми како што се провизии, флексибилност, избор на инструменти и класи на средсва за тргување, покриеност на скоро сите пазари и секако критериумите за безбедност и сигурност. Веб страна: https://www.interactivebrokers.com/en/home.php Веб страна: https://www.tdameritrade.com/home.page Веб…

Прочитај повеќе

Како да одберете брокер !

Една од најважните ако не и најважната работа пред да започнете да инвестирате е да го одберете правилниот брокер. Денес има многу повеќе опции отколку што претходните генерации би можеле да сонуваат, но исто така и изборот станува потежок. Пред да одлучите со кој брокер сакате да започнете соработка, внимателно прочитајте ги нивните правила и…

Прочитај повеќе

Disclaimer

Напомена:  Сите текстови, техники, графикони, анализи или резултати презентирани на страната на Инвест Поинт се само за едукативни цели. Дадените информации не треба да се толкуваат на кој било начин како препорака за купување или продавање на кој било финансиски инструмент. Секогаш треба да се консултирате со вашиот лиценциран инвестиционен советник и/или личен банкар за да ја утврдите соодветната инвестиција спред вашата финансиска состојба. Инвест Поинт и неговите соработници нема да бидат одговорни за вашите инвестициони одлуки.
Send this to a friend