Што се случува со Илон Маск?

Изјава на Илон Маск “Имам крипто, но ги третирам како експеримент“.

“Јас присуствував на настан во 2016 година, каде што Илон Маск беше ѕвездата говорник . Тоа беше добар настан и тогаш тој имаше смисла. Тој веќе нема смисла.”…

Многу добар натпис на Chris Skinner кој заслужува внимание и вреди да се прочита.

https://thefinanser.com/2021/05/whats-going-on-with-elonmusk.html/

Напишете коментар

Disclaimer

Напомена:  Сите текстови, техники, графикони, анализи или резултати презентирани на страната на Инвест Поинт се само за едукативни цели. Дадените информации не треба да се толкуваат на кој било начин како препорака за купување или продавање на кој било финансиски инструмент. Секогаш треба да се консултирате со вашиот лиценциран инвестиционен советник и/или личен банкар за да ја утврдите соодветната инвестиција спред вашата финансиска состојба. Инвест Поинт и неговите соработници нема да бидат одговорни за вашите инвестициони одлуки.
Send this to a friend