Неделен преглед на пазарот 27.06.2021

Зошто состанокот на FOMC е важен за пазарите
• Одлуката на Банката на федерални резерви може да го продолжи режимот на корелација на акциите / обврзниците што постои од крајот на 1990-тите.
• Нагорниот тренд на берзата, вредносните акции над акциите со растот и акциите со циклична вредност наспроти одбранбена вредност се во близина на точките на флексија.

Содржината е заштитена!

За пристапите до останатиот дел од содржината, потребно е да бидете член на Инвест Поинт. Зачленете се бесплатно на следниот линк или пријавете се со вашата лозинка.

Напишете коментар

Disclaimer

Напомена:  Сите текстови, техники, графикони, анализи или резултати презентирани на страната на Инвест Поинт се само за едукативни цели. Дадените информации не треба да се толкуваат на кој било начин како препорака за купување или продавање на кој било финансиски инструмент. Секогаш треба да се консултирате со вашиот лиценциран инвестиционен советник и/или личен банкар за да ја утврдите соодветната инвестиција спред вашата финансиска состојба. Инвест Поинт и неговите соработници нема да бидат одговорни за вашите инвестициони одлуки.
Send this to a friend