Форумот на Инвест Поинт е место каде сте поканети да ги споделите вашите анализи и мислења за финансиските пазари, и сѐ што е поврзано и од значење во светот на инвестициите.

Форумите се одлично место за да научите нови стилови на инвестирање, да поставувате прашања и да бидете во чекор со трендовите.

Нашата мисија е да изградиме заедница каде нашите членови се различни и имаат различни перспективи кога станува збор за инвестирање. Место кое ќе ви овозможи да имате 360 степени преглед на различни стратегии за тргување, за да можете да го ограничите ризикот и да ги зголемите вашите приходи.

Членството е доброволно, но е предмет на одредени услови кои треба да се запазат за влез во него, се со цел на останеме фокусирани на нашата цел и да бидеме најдобри во тоа што го правиме.

[bbp-forum-index]