Маркетинг

Почитувани,

Компанијата Инвест Поинт преку својот информативен портал како и преку останати можни начини на соработка Ви нуди повеќе можности за рекламирање на Вашата компанија. Со оглед на тоа дека секоја компанија си имаа различни цели и начини за рекламирање Ве молиме да слободно не контактирате со цел да го најдеме најдобриот начин да стигнете до посакуваните резултати.

    Disclaimer

    Напомена:  Сите текстови, техники, графикони, анализи или резултати презентирани на страната на Инвест Поинт се само за едукативни цели. Дадените информации не треба да се толкуваат на кој било начин како препорака за купување или продавање на кој било финансиски инструмент. Секогаш треба да се консултирате со вашиот лиценциран инвестиционен советник и/или личен банкар за да ја утврдите соодветната инвестиција спред вашата финансиска состојба. Инвест Поинт и неговите соработници нема да бидат одговорни за вашите инвестициони одлуки.
    Send this to a friend