Акции US Market

Дали е време за корекција на цената на Амазон?

Од сите FANMAG акции (Facebook, Apple, Netflix, Microsoft, Amazon и Google), ниедна од нив не е по-атрактивна од Амазон. Откако FANMAG го достигна своето дно на 16-ти март, цената на Амазон вртоглавно се издигна скоро 90% – најдобро од сите 6 (шест) компании.  Импресивно е тоа што Амазон е компанија на која и се припишува 2,2%…

Прочитај повеќе

Disclaimer

Напомена:  Сите текстови, техники, графикони, анализи или резултати презентирани на страната на Инвест Поинт се само за едукативни цели. Дадените информации не треба да се толкуваат на кој било начин како препорака за купување или продавање на кој било финансиски инструмент. Секогаш треба да се консултирате со вашиот лиценциран инвестиционен советник и/или личен банкар за да ја утврдите соодветната инвестиција спред вашата финансиска состојба. Инвест Поинт и неговите соработници нема да бидат одговорни за вашите инвестициони одлуки.
Send this to a friend