Paul McLaren CMT, CFTe, MSTA

Пол Мекларен има за цел да го револуционира начинот на кој луѓето учат за и тргуваат со финансиски опции преку употреба на дијаграмите на RoToR Payoff (R). Овој иновативен модел во моментов е предмет на меѓународна апликација за патент, изработена единствено од него.

Пол е искусен и високо ценет говорник, кој има одржано презентациини во Австралија, САД, Велика Британија, Азија, Египет и Нов Зеланд и земано учество на конференции за CMT и IFTA.

Има дваесет години искуство во полето на образование и обука, и во последните 25 години инвестира и тргува на финансиските пазари низ целиот свет.

Пол Мекларен е член на CMT Асоцијацијата, IFTA и STA (UK). Тој е поранешен директор на Националниот одбор на австралиската асоцијација за технички аналитичари.

Напишете коментар

Disclaimer

Напомена:  Сите текстови, техники, графикони, анализи или резултати презентирани на страната на Инвест Поинт се само за едукативни цели. Дадените информации не треба да се толкуваат на кој било начин како препорака за купување или продавање на кој било финансиски инструмент. Секогаш треба да се консултирате со вашиот лиценциран инвестиционен советник и/или личен банкар за да ја утврдите соодветната инвестиција спред вашата финансиска состојба. Инвест Поинт и неговите соработници нема да бидат одговорни за вашите инвестициони одлуки.
Send this to a friend