Осигурителни компании

Зошто е потребно осигурување !

Животното осигурување треба да биде составен дел на секој инвестициски план. Животното осигурување ги заштитува најблиските од финансиски тешкотии доколку инвеститорот почине пред да се остварат планираните инвестициски цели. Надоместокот кој се исплаќа од осигурителната компанија во случај на смрт, може да се искористи за плаќање на трошоци кои на семејството му се неопходни за…

Прочитај повеќе

Disclaimer

Напомена:  Сите текстови, техники, графикони, анализи или резултати презентирани на страната на Инвест Поинт се само за едукативни цели. Дадените информации не треба да се толкуваат на кој било начин како препорака за купување или продавање на кој било финансиски инструмент. Секогаш треба да се консултирате со вашиот лиценциран инвестиционен советник и/или личен банкар за да ја утврдите соодветната инвестиција спред вашата финансиска состојба. Инвест Поинт и неговите соработници нема да бидат одговорни за вашите инвестициони одлуки.
Send this to a friend