Едукација

Да започнеме !

За да имате добрата инвестициона стратегија, неопходно е да проверете дали истата да ги содржи следните неопходни елементи: Диверзификација во други класи на средства Брзо намалување на загубите Имплементирање на shortselling – тргување на кратки позиции Користење на цврсто дефиниран план и систем на правила. Но, пред да започнете, неопходно е да разберете што сѐ…

Прочитај повеќе

Disclaimer

Напомена:  Сите текстови, техники, графикони, анализи или резултати презентирани на страната на Инвест Поинт се само за едукативни цели. Дадените информации не треба да се толкуваат на кој било начин како препорака за купување или продавање на кој било финансиски инструмент. Секогаш треба да се консултирате со вашиот лиценциран инвестиционен советник и/или личен банкар за да ја утврдите соодветната инвестиција спред вашата финансиска состојба. Инвест Поинт и неговите соработници нема да бидат одговорни за вашите инвестициони одлуки.
Send this to a friend