GK News Slideshow

GK News Slideshow is a widget prepared especially for this theme:

news_screen

 

Configuration of this widget is easy and in some parts similar to the GK News Show Pro widget configuration process:

news_screen_admin

 

The real difference between GK News Show Pro and GK News Slideshow widget configuration are options “Amount” and “Article block width“.

First option specyfies amount of the displayed articles, and the second option defines how big will be the article blocks.

Especially for this widget, we have prepared the bannertop widget area.

Disclaimer

Напомена:  Сите текстови, техники, графикони, анализи или резултати презентирани на страната на Инвест Поинт се само за едукативни цели. Дадените информации не треба да се толкуваат на кој било начин како препорака за купување или продавање на кој било финансиски инструмент. Секогаш треба да се консултирате со вашиот лиценциран инвестиционен советник и/или личен банкар за да ја утврдите соодветната инвестиција спред вашата финансиска состојба. Инвест Поинт и неговите соработници нема да бидат одговорни за вашите инвестициони одлуки.
Send this to a friend