Форум

Форумот на Инвест Поинт е место каде сте поканети да ги споделите вашите анализи и мислења за финансиските пазари, и сѐ што е поврзано и од значење во светот на инвестициите.

Форумите се одлично место за да научите нови стилови на инвестирање, да поставувате прашања и да бидете во чекор со трендовите.

Нашата мисија е да изградиме заедница каде нашите членови се различни и имаат различни перспективи кога станува збор за инвестирање. Место кое ќе ви овозможи да имате 360 степени преглед на различни стратегии за тргување, за да можете да го ограничите ризикот и да ги зголемите вашите приходи.

Членството е доброволно, но е предмет на одредени услови кои треба да се запазат за влез во него, се со цел на останеме фокусирани на нашата цел и да бидеме најдобри во тоа што го правиме.

Home Forums

Disclaimer

Напомена:  Сите текстови, техники, графикони, анализи или резултати презентирани на страната на Инвест Поинт се само за едукативни цели. Дадените информации не треба да се толкуваат на кој било начин како препорака за купување или продавање на кој било финансиски инструмент. Секогаш треба да се консултирате со вашиот лиценциран инвестиционен советник и/или личен банкар за да ја утврдите соодветната инвестиција спред вашата финансиска состојба. Инвест Поинт и неговите соработници нема да бидат одговорни за вашите инвестициони одлуки.
Send this to a friend