Странски брокерски куќи

Во прилог издвојуваме три брокерски куќи кои сметаме дека го заслужуваат своето внимание. Изборот на брокерските куќи е направен според неколку критериуми како што се провизии, флексибилност, избор на инструменти и класи на средсва за тргување, покриеност на скоро сите пазари и секако критериумите за безбедност и сигурност.

Веб страна: https://www.interactivebrokers.com/en/home.php

Веб страна: https://www.tdameritrade.com/home.page

Веб страна: https://www.schwab.com/brokerage

Напишете коментар

Disclaimer

Напомена:  Сите текстови, техники, графикони, анализи или резултати презентирани на страната на Инвест Поинт се само за едукативни цели. Дадените информации не треба да се толкуваат на кој било начин како препорака за купување или продавање на кој било финансиски инструмент. Секогаш треба да се консултирате со вашиот лиценциран инвестиционен советник и/или личен банкар за да ја утврдите соодветната инвестиција спред вашата финансиска состојба. Инвест Поинт и неговите соработници нема да бидат одговорни за вашите инвестициони одлуки.
Send this to a friend