Прочитајте повеќе за компанијата WhisperCash

Интервју на Андреј Коцевски кое заслужува да биде прочитано и да Ве инспирира!

https://inovativnost.mk/2021/07/24/%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d1%80%d0%b5%d1%98-%d0%ba%d0%be%d1%86%d0%b5%d0%b2%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%ba%d1%80%d0%b5%d0%b8%d1%80%d0%b0-%d0%b4%d0%b8%d0%b3%d0%b8%d1%82%d0%b0%d0%bb%d0%bd%d0%b8-%d0%b2%d0%b0%d0%bb/?fbclid=IwAR1mJ4LQQNmNpfAPChBaLlfs5a4I4-CnXb23I3V0DB24_DVCUwJhhsR2qyk

 

Напишете коментар

Disclaimer

Напомена:  Сите текстови, техники, графикони, анализи или резултати презентирани на страната на Инвест Поинт се само за едукативни цели. Дадените информации не треба да се толкуваат на кој било начин како препорака за купување или продавање на кој било финансиски инструмент. Секогаш треба да се консултирате со вашиот лиценциран инвестиционен советник и/или личен банкар за да ја утврдите соодветната инвестиција спред вашата финансиска состојба. Инвест Поинт и неговите соработници нема да бидат одговорни за вашите инвестициони одлуки.
Send this to a friend