Неделен преглед на пазарот 20.06.2021

Промени во втората половина на годината? 

• Во втората половина на 2021 година, следете ги индикаторите за нестабилност, расположението на инвеститорите, очекувања за заработка и вреднувањата на акциите.
• Простор за помала нестабилност и поголем оптимизам, зголемување на стапката на интензитет, со заостанат растот на заработката  и приносот.
• Внимавајте на влијанието на каматните стапки и реалниот економски раст.

Содржината е заштитена!

За пристапите до останатиот дел од содржината, потребно е да бидете член на Инвест Поинт. Зачленете се бесплатно на следниот линк или пријавете се со вашата лозинка.

Напишете коментар

Disclaimer

Напомена:  Сите текстови, техники, графикони, анализи или резултати презентирани на страната на Инвест Поинт се само за едукативни цели. Дадените информации не треба да се толкуваат на кој било начин како препорака за купување или продавање на кој било финансиски инструмент. Секогаш треба да се консултирате со вашиот лиценциран инвестиционен советник и/или личен банкар за да ја утврдите соодветната инвестиција спред вашата финансиска состојба. Инвест Поинт и неговите соработници нема да бидат одговорни за вашите инвестициони одлуки.
Send this to a friend