Интервју на Душко Гошевски на тема критптовалути

“Никој не може да ја предвиди иднината, но оправдан е ст(р)авот дека за една деценија од сега можеби ќе зборуваме за сегашните пари како занемарливи и алтернативни средства за плаќање како што сега се алтернативни крипто- средствата, вели во интервју за „Локално“, адвокатот Душко Гошевски.”

https://lokalno.mk/goshevski-segashnite-pari-ke-stanat-alternativni-sredstva-za-plakane-kako-shto-se-sega-kriptovalutite/?fbclid=IwAR2lYVgE_RJ3y-9DYSx7aoY_wtQtdvgDevSRvKVIJPwTcJvPQAjf56FXmas

Напишете коментар

Disclaimer

Напомена:  Сите текстови, техники, графикони, анализи или резултати презентирани на страната на Инвест Поинт се само за едукативни цели. Дадените информации не треба да се толкуваат на кој било начин како препорака за купување или продавање на кој било финансиски инструмент. Секогаш треба да се консултирате со вашиот лиценциран инвестиционен советник и/или личен банкар за да ја утврдите соодветната инвестиција спред вашата финансиска состојба. Инвест Поинт и неговите соработници нема да бидат одговорни за вашите инвестициони одлуки.
Send this to a friend