Ивана Батев

Ивана Батев е фоторепортер  и сертифициран јога учител. Таа е целосна посветена на праксата и на секој одржан час. Има способност  да создаде простор да се искомуницираат подлабоки вистини и филозофии, како и динамична креативност во создавање на средини за поврзување со луѓе.

Во нејзината кариера како јога учител има одржано многубројни работилници, приватни часови и изкреирано системи за домашни пракси, за деца, луѓе со попречености, постари лица, фирми и индивидуи, на македонски и англиски јазик.

Нејзина специјализација е Кундалини јогата и често е цитирана во разни списанија и медиуми со своите натписи и инспиративни говори.

Напишете коментар

Disclaimer

Напомена:  Сите текстови, техники, графикони, анализи или резултати презентирани на страната на Инвест Поинт се само за едукативни цели. Дадените информации не треба да се толкуваат на кој било начин како препорака за купување или продавање на кој било финансиски инструмент. Секогаш треба да се консултирате со вашиот лиценциран инвестиционен советник и/или личен банкар за да ја утврдите соодветната инвестиција спред вашата финансиска состојба. Инвест Поинт и неговите соработници нема да бидат одговорни за вашите инвестициони одлуки.
Send this to a friend