Брокерски куќи од овластени банки

Покрај брокерските куќи, Ви ги представуваме овластените банки кои се учесници на пазарот со хартии од вредност во Македонија .

Телефони: (02) 5100354; 5100352; 5100357; 5100387; 5100351
Веб страна: http://www.nlb.mk Е-маил: broker@tb.com.mk

Телефони: (02) 3247 000 лок.495, 496 или 497
Веб страна: http://www.ttk.com.mk Е-маил: ttkbroker@ttk.com.mk

Телефони: (02) 3247440, 3247431, 3168324
Веб страна: http://www.kb.com.mk;Е-маил: kbbroker@kb.com.mk

Tелефони: 02/3 295-407; 02/3 295-406; 02/3 295-405
Веб страна: http://www.stb.com.mk; Е-маил: broker@stb.com.mk

Телефони: (02) 3200-785; (02) 3200-592; (02) 3200-586
Веб страна: https://www.sparkasse.mk/
Е-маил: BrokerSP@sparkasse.mk; custody@sparkasse.mk

Напишете коментар

Disclaimer

Напомена:  Сите текстови, техники, графикони, анализи или резултати презентирани на страната на Инвест Поинт се само за едукативни цели. Дадените информации не треба да се толкуваат на кој било начин како препорака за купување или продавање на кој било финансиски инструмент. Секогаш треба да се консултирате со вашиот лиценциран инвестиционен советник и/или личен банкар за да ја утврдите соодветната инвестиција спред вашата финансиска состојба. Инвест Поинт и неговите соработници нема да бидат одговорни за вашите инвестициони одлуки.
Send this to a friend